LITU, CONSULTANTS VOOR SCHOTSE BRUILOFTEN EN TROUWERIJEN

Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd! Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te beginnen met het organizeren van die perfecte dag: de dag van je dromen,met al diegenen die je lief hebt.

Om die dag te creëren  zijn uren en uren zorgvuldige organisatie vereist.  Het kiezen van: de perfecte locatie, je trouwjurk,de muziek voor de eerste dans, je huwelijksreis,  is allemaal heel  erg leuk. Er is echter ook ontzettend veel werk te doen om alle leveranciers te coördineren,binnen het budget te blijven en te zorgen dat alles tot in de kleinste details is geregeld en niets vergeten.Dit kan snel tot stressvolle situaties leiden en dit is precies waar wij jullie kunnen helpen. Wij hebben 18 jaar ervaring in het coordineren en plannen van trouwerijen in Schotland.We kunnen je helpen je droom locatie te vinden, betalingen regelen,controleren dat alles binnen budget blijft en letten op al die kleine details die jullie dag tot een onvergetelijke dag zullen maken.

Op de dag zelf zijn wij op de achtergrond aanwezig om te zorgen dat alles volgens plan verloopt zodat jullie met familie en vrienden kunnen ontspannen en genieten van de mooiste dag van jullie leven.

Photo of marquee interior styled for a wedding reception with flowers and candles in pastel shades

“It was the co-ordination, scheduling, prioritisation, sheer hard work, teamwork between Litu and their service providers (all evidenced by over 1500 e-mails between Kimmie and I) that ultimately culminated in our absolute DREAM WEDDING. 

When our wedding arrived in July this Year, Kimmie and George knew all of our guests (100 people) by name as they had helped each and every one of them in one way or another. The wedding was the best organised event I have ever witnessed, everyone said it and it was Litu who nailed it !!!”